Belépés

0 tétel

» Részletes keresés a boltokban
Help!
Hírlevelet kérek!
Ajánlatot kérek!
Képeslapot küldök!
Hírek
Hirdetések
Webshop
Időjárás
Időjárás előrejelzés
2009-02-20

Anyák Napjára, Ballagásra Ön milyen terméket, szolgáltatást ajánl?

Anyák Napja és Ballagás alkalmából új tematikus oldal az aBoltokBoltja.hu rendszerében!
Az Ön termékei, szolgáltatásai már benne vannak?

Számoljon! Mennyit ér Önnek, hogy hálózatát különösebb erőfeszítés nélkül építheti?

Számoljon!

Mennyit ér Önnek, ha profitál az ajándékozási őrületekből?

Készüljünk együtt az Anyák Napjára és a Ballagásra. Önnek vagy ismerőseinek van olyan terméke, szolgáltatása, ami érdekes lehet a férfiaknak ajándékozásra? És most próbáljunk meg elrugaszkodni az eddig megszokott, sablon ajándékoktól. Merjünk más vizekre is evezni!

Gondolja végig, hogy milyen termékek, szolgáltatások lehetnek érdekesek, hogy ezekkel a vásárlók kedveskedjenek szeretteiknek.

A BB-ben tervezek egy tematikus oldalt, ahol összegyűjteném mindazon termékeket és szolgáltatásokat, amelyeket Anyák Napjára és Ballagásra ajánlanánk! Ebben kérem az Önök és az Önök ismerőseinek a részvételét. Lehetőség van teljesen új termékek felvételére is a rendszerbe!

Várjuk az új forgalmazók, szolgáltatók jelentkezését is! Az elkövetkezendő hetekben kiemelten ezekra a napokra fókuszálunk, minden képzést ennek jegyében tartunk, folyamatosan felépítjük az oldalakat!

 

- termékek - virág, könyv, szépészeti termékek, lásd kozmetikumok, ékszerek, mágnesékszerek,  egészséggel kapcsolatos termékek, táplálék-kiegészítők, súlycsökkentők (?), ruhaneműk, egy új fantasztikus laptop, egy gyönyörű, hátulról megvilágítható üvegfestmény, vagy nyakba való, egyedi (ilyen senki másnak nincs) üvegékszer ....

- szolgáltatások - most érdemes pl. kuponokat ajánlani, vásárlási utalványokat, bérleteket .... mit szólna például egy angol nyelvtanfolyamhoz a kedvesünk? vagy egy exkluzív francia kozmetikai cég diagnosztikát, kezelést és termékcsomagot tartalmazó ajánlatához? vagy egy közösen eltöltésre kerülő wellness hétvégéhez? vagy egy speciális fürdőkúrához? egy íriszdiagnosztikához, vagy nash állapot felméréshez, amit egyébként nem feltétlenül finanszírozna meg magának? vagy egy családi honlaphoz, hogy a távolban élő nagymama is folyamatosan nyomon követhesse az unokák cseperedését 

Várjuk a BB ügyfeleinek az ajánlatait, továbbá mindazok jelentkezését is, akiknek még nincs felületük az aBoltokBoltja.hu rendszerében.

Itt a jó alkalom!

Az elkövetkezendő néhány napban el is készülhet az új honlapja, webáruháza!

A haszon négyes:

1.) örül a megajándékozott (végre megmozdult az ajándékozó fantáziája, nem sablon ajándékot adott)
2.) örül a vevő (jó ötleteket kapott, kényelmesen megrendelte a webshop rendszerben)
3.) örül az eladó, szolgáltató - forgalom és profit keletkezett, új vevő- és ügyfélkörrel gazdagodott, akik később is visszajárnak hozzá
4.) örül a partnerprogramban résztvevő, mert az új, általa behozott bolt kitermeli az ő saját költségeit, illetve passzív jövedelmeit éveken át folyamatosan biztosítja.

Elegendő érv?

Ez is egy a sok lehetőség közül. Használja ki. A BB-t a keresők már monitorozzák. Van olyan termékcsalád, ami a google első négy oldalán 16 BB találattal szerepel!

Várjuk ajánlatait! Várjuk az Ön ismeretségi körébe tartozó forgalmazókat, szolgáltatókat is! Még van néhány hetünk a roham előtt! Keretrendszerünkkel gyerekjáték az Ön termékeit, szolgáltatásait is a potenciális vásárlókkal megismertetni!

info@aboltokboltja.hu

Bevezetési akció - Szolgáltatások jegyzéke - Partnerprogram

Vissza
Új termékek

Továbbiak >>

Új szolgáltatások

Továbbiak >>

Új forgalmazók

Egyszerű lista >>

Részletes lista >>

Új gyártók

Egyszerű lista >>

Részletes lista >>

Új szolgáltatók

Egyszerű lista >>

Részletes lista >>

Új márkák
EWS

Továbbiak >>

Népszerű termékek

Továbbiak >>

Hirdetések